Det gick åt ett annat håll!

Okej jag ska berätta!

Det var meningen att jag skulle göra ett nytt avsnitt av "I Nathalies Säng", men istället så började jag kolla på ShanedawsonTv på youtube och äta färdig fruktsallad. Den killen borde ni absolut kolla på på youtube, det är bara att söka på shanedawesontv så får ni se en hel del roliga filmer som jag suttigt och skrattat åt hela kvällen. Iallafall...jag somnade i sängen och blev väckt av mammas discomusik som hon har igång där nere för dom håller på supa sig i fyllan. Jag insåg då att jag aldrig skulle kunna orka göra en video ikväll, men jag lovar att det ska komma en antingen imorgon eller till veckan, för jag tycker det va länge sen jag gjorde en film...eller?


Förlåt mig för att jag är sjuk och trött. Jag är rätt myssugen också,
det är därför jag kramas med minigitarren! Puss Puss <3
Ps. Mitt rum ser ut som skit


Shoppoholic..naaah!

Okej vi tog en spontan resa till umeå för att handla lite. Som otur var så hade min lön inte kommit och därför va jag tvungen att låna av fjortismom. Annars hade jag kommit med en ny frisyr också...men fick ändå fräscha grejer! Love to be me liksom! Köpte capo och plektrum till giratten förutom kläderna. Men nu blir det sängen. PUSS




                                             Tröjja ifrån bikbok !




                                            Jeansleggins också bikbok !




                                                    Steeek skor !




                                                 Hello kitty? 
                               Skulle inte tro det! Svampbob<3



Nya tag!

Eftersom skolan börjar imorgon så ha jag tänkte jag passa på att sätta löftet som jag tänkt göra för lääänge sen! Jag ska sluta mad sött och alkohol! Det blir också hemma träning 1 gång per dag. Det är dags att börja komma i ordentlig form. Now is the time!




 
                                           You can also do it!

Två raggarballar med svängdörr!



                                                  Petra och Erika?

Nathalie vs KameraMannen

Jag och Adam hade roligt ute! Tog lite bilder på han och hans nya frilla och hoppade studsmatta. Sen komm en ungjävel och snodde kameran och förstörde allting!! Dööööööd! Man ser hur goo jag ser ut i tröjjan instoppad i byxorna. Norrlänskt!


Bland Sniglar och Regn!

Jag tror ja aldrig sett så mycket småkryp som jag gjort nu. Mest sniglar! Jag sa till Erika att jag skulle tänka på henne varje gång jag såg en snigel...hon ha varit i stort sett hela dagen i mina tankar. I varje grav rabatt var det säkert 40 sniglar som vi plockade bort.  Inte lätt när det är svårt.





                                     Slemmäckel! Ska döda imorgon!!


Hate to love me, eller hur var det?

Alla som kommenterat min blogg ha varit hur söta som helst :) När man kommer hem efter en hård arbetsdag och öppnar bloggen får jag alltid leende på läpparna. Jag fick dom här bilderna av några anonyma hängivna läsare! Riktigt fina faktiskt :) Föresten! Skicka gärna förslag på vad ni vill se i bloggen!





                                             Okänd sändare




                                                 Okänd sändare


Jag skulle vilja bjuda er på svenska köttbullar allehop <3

I Nathalies Säng - Svettig


I Nathalies Säng - Sveriges Nationaldag


RSS 2.0