Snölös vinter

Kan man tänka sig, det är snart November och nästan ingen snö?! När man va liten vid den här tiden kunde man åka skoter OCH PULKA!! Skandal! Men jag hoppas verkligen att de ändras i helgen så man åtminstone kan åka pulka.. Det är väl en liten tröst att man åtminstone ha en ishall som är öppen :)

Tänk om man kunde åka skridskor överallt! typ påväg till jobbet med skridskor...naaah...kanske inte...eller?



-Mamma! Jag åker och handla.

Videoklipp!


Lite smyg emo?

Är du sugen på att ta ditt liv? Jag ha hittat en skön sida med olika tips och trix hur du ta ditt liv! Här är min personliga favorit. 

Äta sig till döds
Ett varningens ord: Detta är inte den enklaste eller smärtfriaste metoden. Men kan vara bra att känna till iallafall. Om någon har sett scenen i Monty Pytons Meningen med Livet så vet ni vad jag talar om.
  1. Svält dig själv, men inte till döds. När du klart kan se dina revben efter att du andats ut, och nästan kan sträcka en hand runt ditt lårben, gå vidare till steg 2.
  2. ÄT! ÄT! ÄT! Ät som en gris på den rikaste protein- och vätskefyllda maten du kan hitta. Chocken på ditt system kommer att döda dig. Detta är exakt vad som hände en del av fångarna vid slutet på WW2 när välmenande soldater utfodrade några av koncentrationslägrens fångar.

Nackdelar är att det är en långsam metod. Folk som ingriper kanske tror du är någon slags anorexia nervosa-typ och får dig inlagd på ett sjukhus mot din vilja, där en bortgång är ännu längre bort från ditt personliga mål.

www.sjalvmord.com


Svaret!

Okej såhär var de! Petra hjälpte mig med en engelska uppgift som vi hade där vi skulle göra instruktioner. Det va alltså inte något snuskigt...eller? :S

7 Ways To Stop Snoring!

1.
Tappa Vikt

2. Sluta sov med öppen mun

3. Genomför en opetarion

4. Sov med kuddar under ryggen

5. Sov med en tennisboll på ryggen för att motverka att du ligger på rygg

6. Andvänd tandskena

7. Drick inte alkohol innan du går i säng

                                               


RSS 2.0