Höhö..



                     Gissa vad jag ska göra imorgon ;)

FÖRLÅT DAH!

Jag är värds sämst på att uppdatera bloggen och jag kom på svaret idag...Jag är en plugghäst! Nu ikväll ha jag suttigt och nött läxböckerna så mina ögon är bokstäviga (Coolt, jag kom på ett nytt ord!). Jag har inte ens hunnit leka med gitarren som jag gör dagligen, men tog dock en paus och såg idol. Jag ska skärpa till mig med bloggandet och lovar därför en fin film i veckan :)

I nathalies säng liksom!

Nu ha jag varit dålig..

Jag ber 10000 gånger om ursäkt för min dåliga uppdatering. en videoblogg är naturligtvis påväg, men det blir inte förens måndag. Jag filmade ju faktiskt ett klipp som bara försvann och ska försöka trolla fram det. Om annat få ni ge förslag på vad ni vill se i bloggen!

¨

                                      Dagens bästa :)


Infoormatiion!

1. Nej jag är inte muslim.

2. Imorgon ska jag klippa mig :) Det känns underbaaart, ska försöka lägga in bilder på det imorgon kanske.

3. Jag stannar i Storuman till på Söndag !

4. Jag var grym på skolfotot!

5. Nu är det bestämt att jag spelar hockey med Storuman till höst. Ska testa och hoppas det går bra :)





            Ingen muslim, men Storumans nya back!

Muslim?!

                   Jag hade en muslim på besök..WTF?!


Ordförklaring!

Attraktion: När man associerar kåthet med en specifik person.

Kärlek vid första ögonkastet: Det som händer när två extremt kåta, men inte så nogräknade människor möts.

Dating: En process där man gör av med enorma summor pengar, tid och energi för att lära känna någon. Problemet är att man inte gillar honom just nu och kommer att gilla honom ännu mindre i framtiden.

Preventivmedel: Du kan undvika graviditet genom att svälja vissa piller, sätta in spiraler, använda kondom och dejta frånstötande killar.

Billig: Ett ord som killar använder för att beskriva en tjej med samma sexuella moral som han själv.

Ögonkontakt: En metod som använda av singeltjejer för att kommunicera med någon hon är intresserad av. Trotts att de fått rådet att göra det så har många tjejer svårt att kolla en kille i ögonen. Inte nödvändigtvis på grund av blyghet utan vanligtvis för att en tjejs ögon inte sitter i brösthöjd.

Vänner: En person av det mottsatta könet i din bekantskapskrets som har någon brist som gör det helt ointressant att ligga med honom.

Intressant: En killes ord för arr beskriva en kvinna som låter honom skötasnacket. Hela tiden. 

Irreterande ovana: Vad de små förtjusande egenskaperna, som ifrån början attraherade två människor, blir efter ett par månader.

 

Klockren!!


Kissie here!

Mjaaau! Nu är jag gästinläggare i Nathalies blogg. Idag ha vi varit och sett svettiga och snygga pojkar på fotbollsplanen och tagit en kändispromenad genom sammhället. Nathalie tyckte att jag skulle testa en ny look så vi for till en berömd macupartist som fixare till mig. IKnowYouWantMe!

 

Over and out/ Kissie


Me and Kissie on shoppingtour!

Jag och min BFF Kissie var ute och shoppade lite idag. Jag tror vi var på alla värda och ovärda affärrer här i vma. Letade en födelsedagspresent åt min snart 14åriga lillebror och hittade faktiskt något som jag tror passar honom rätt bra :) Sen ha jag varit ledig idag ifrån skolan så jag ha passat på att städa och tvättat ordentligt, klev upp 8. Det var hur skönt som helst, att kliva upp 8 är 3h sovmorgon för mig. Love it <3 Ikväll spricker mitt godislöfte, i go with blondinbella! Man måste få unna sig något ibland ;)


                                      Jag <3 Kissie!


DET FUNKA!

Helt otroligt det funka!!



ARG!!

Jaha! Då har man äntligen laddat upp ett nytt avsnitt av "I Nathalies Säng" och sen ska youtube vara bög. Jag blir så förbannad så jag nästan spricker, jag blev så arg att jag tog bort filmen sårligt nog...


Tur att jag fick le lite när jag hitta den här bilden på kameran.


RSS 2.0